PÁLYÁZATAINK

Időnk jelentős részét olyan zárt légterű helyiségeben töltjük (otthon, munkahely, iskola), melyek levegőjében nemcsak megtalálhatóak, de fel is halmozódhatnak azok az egészségkárosító vegyületek, részecskék, kolloidális szemcsék, melyek kivonása, megkötése jelentősen javíthatja életminőségünket.

PROJEKTINFORMÁCIÓK

Kedvezményzett neve:                                Rovitex Homedeco Kft.

Projekt címe:                                                 Mikro-, kis és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram, Forgóeszköz finanszírozása

A projekt tartalmának rövid bemutatása:

A pályázat keretében a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. a piaci feltételű hitelekhez képest kedvezőbb feltételek mellett biztosított forgóeszköz kölcsönt a Rovitex Homedeco Kft. likvid működésének zavartalan biztosításához szükséges készletek beszerzése érdekében , ezzel is elősegítve a Társaság napi működését és a pénzügyi ráfordítások optimalizálását a megváltozott piaci körülmények között.

Irányító Hatóság:                                            Pénzügyminisztérium, mint a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Irányító Hatósága

Felhívás azonosító jele:                               GINOP-8.3.5-18/B

Kölcsön összeg:                                             24.995.000,- Ft

Vissza nem térítendő támogatás:              –

A projekt tervezett befejezési dátuma:  2025.08.15.

PROJEKTINFORMÁCIÓK

Kedvezményzett neve:                                  Rovitex Homedeco Kft.

Projekt címe:                                                 Mikro-, kis és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram, Forgóeszköz finanszírozása

 

A projekt tartalmának rövid bemutatása:

 

A pályázat keretében a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. a piaci feltételű hitelekhez képest kedvezőbb feltételek mellett biztosított forgóeszköz kölcsönt a Rovitex Homedeco Kft. likvid működésének zavartalan biztosításához szükséges készletek beszerzése érdekében , ezzel is elősegítve a Társaság napi működését és a pénzügyi ráfordítások optimalizálását a megváltozott piaci körülmények között.

 

Irányító Hatóság:                                            Pénzügyminisztérium, mint a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Irányító Hatósága

 

Felhívás azonosító jele:                               GINOP-8.3.5-18/B

Kölcsön összeg:                                             105.000.000,- Ft

Vissza nem térítendő támogatás:              –

A projekt tervezett befejezési dátuma:  2026.03.15.

PROJEKTINFORMÁCIÓK

GINOP-PLUSZ-2.1.1-21-2022-00062

A kedvezményezett neve: Rovitex Homedeco Korlátolt Felelősségű Társaság

A fejlesztés tárgya, célja: Új, speciális adszorpciós tulajdonságokkal rendelkező textil termékcsalád kifejlesztése

A szerződött támogatás összege: 356 337 145 Ft

A projekt tartalmának részletes bemutatása:

Időnk jelentős részét olyan zárt légterű helyiségeben töltjük (otthon, munkahely, iskola), melyek levegőjében nemcsak megtalálhatóak, de fel is halmozódhatnak azok az egészségkárosító vegyületek, részecskék, kolloidális szemcsék, melyek kivonása, megkötése jelentősen javíthatja életminőségünket. Ezek a káros vegyületek, allergének rengeteg olyan egészségügyi problémáért felelősek, amelyek világszerte a népesség mintegy 30-35%-át érintik (a bőrfelületet, légzőszervrendszert, immunrendszert érintő allergiás reakciók).

Álláspontunk szerint a közvetlen környezetünkben lévő textilipari termékek nem csupán esztétikai és árnyékolástechnikai célokat szolgálhatnak, hanem a textilszálak óriási fajlagos felülete miatt meghatározó szerepük lehet a velük érintkező levegő minőségének, a levegőben található szennyeződések, egészségkárosító hatású anyagok koncentrációjának kialakulásában.

Projektünk elsődleges célja egy olyan speciális textilipari technológia kifejlesztése, amely alkalmas a környezetünkben, otthonunkban jelenlévő egészségkárosító anyagok (toxinok, pollenek, allergének) megkötésére. A textília nagy adszorpciós tulajdonsága révén specifikusan képes a légkörből az említett szennyező anyagok kivonására, amelyek a lakástextil tisztítása során onnan eltávolíthatóak.

A kifejlesztendő technológia és termékcsalád jelentősen hozzájárul a zárt légterű helyiségek, levegőminőség-javításához, illetve egyes népbetegségnek számító allergiás reakció rizikójának csökkentéséhez. Csökkentheti a neonatális, a csecsemő-és időskorban jelentkező allergiás problémákat is, így alapvető pozitív hatást gyakorolhatunk a társadalom széles körének életminőségének javulására.

A fejlesztés során kidolgozzuk a speciális adszorpciós képességekkel rendelkező textíliák előállításának technológiáját, létrehozzuk a különböző felhasználási területekre optimalizált lakástextíliákat.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2025.01.31.

PROJEKTINFORMÁCIÓK

2022 | 04 | 07

GINOP-2.1.2-8-1-4-16-2018-00686

A ROVITEX Homedeco Korlátolt Felelősségű Társaság 2019.10.15-én 45%-os támogatási intenzitás mellett 191,46 millió forint vissza nem térítendő és 191,46 millió forint visszatérítendő támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül „Nagyhatékonyságú és környezettudatos textil-impregnálási technológia kifejlesztése a Rovitex Kft-nél” című pályázatával.

A pályázat a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program, „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék keretében c. GINOP-2.1.2-8.1.4-16 kódszámú felhívás keretében került benyújtásra. A Rovitex Hungária Kft. 1996-ban alakult azzal a céllal, hogy jó minőségű termékeivel és magas színvonalú szolgáltatásaival meghatározó szereplővé váljon a magyar és a nemzetközi lakástextil piacon. Tevékenységi köreink között szerepel a lakástextíliák importja és exportja, a hazai nagykereskedelmi tevékenység folytatása és a gyártás. Eddig elsősorban függönyök, szőnyegek, huzatok gyártásával és forgalmazásával foglalkoztunk, azonban a modern innovatív textiliák, illetve impregnálási technológiák fejlesztésében jelentős piaci és fejlesztési lehetőséget láttunk. A kutatás-fejlesztési innovációs projekt célja egy olyan környezettudatos textil-impregnálási technológia kifejlesztése, amely alkalmas antimikrobiális szövetek nagyüzemi előállítására.

A projekt során az alábbi költségelemeket valósítottuk meg sikeresen:

– a projekteben résztvett kutatók és fejlesztők bérköltsége

– anyagköltégs

– mintagyártó és ragasztó gép beszerzése

– független szakértői vizsgálatok elvégzése

– mikrobiológiai és analitikai szolgáltatás

– üzemcsarnok építése

– projektmenedzsment szolgáltatás

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

Ezúton mondunk köszönetet a Magyar Állam és az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásáért.

PROJEKTINFORMÁCIÓK

01-KKM-EXPORTKOORD-2020

Pályázat címe: A ROVITEX HUNGÁRIA Kft. áru- és szolgáltatás bemutatást szolgáló projektjének beindítása Németországban

Támogató: Külgazdasági és Külügyminisztérium

Pályázati program: EXPORTFEJLESZTÉSI PÁLYÁZATI PROGRAM az export növelését előmozdító tevékenységek finanszírozására

Kedvezményezett: Rovitex Hungaria Kft.

Támogatási szerződés száma: KKM/10503-2/2020/Adm. iktatószámon megkötött, KKM/30030/2021/Adm. számú okirattal módosított Támogatási Szerződés

Elszámolható összköltség: 16 660 000 Ft

Vissza nem térítendő támogatás összege: 9 996 000 Ft

Támogatás intenzitása: 60%

Projekt kezdési dátuma: 2020. március 01.

Projekt záró dátuma: 2022. június 30.

Projekt szakmai tartalma

Jelen projektünk keretében olyan tevékenységet kívánunk megvalósítani, amely elsősorban németországi piaci részesedésünk növekedését szolgálja. Eddigi partnereink között a célországban főként kiskereskedelmi partnerek és multinacionális cégek jelentek meg, jelen projekt keretein belül új piaci szegmenseket, a németországi szállodákat, a szállodák belsőépítészetéért felelős belsőépítészeket, lakberendezőket kívánjuk megcélozni. Roadshow jelleggel látogattuk meg azokat a potenciális vevőket, akiket előzetes piackutatásunk alapján érdemesnek ítélünk.

PROJEKTINFORMÁCIÓK

GINOP-1.2.14-20-2021-00036

2022.06.30.

A Rovitex Homedeco Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztése

 • a kedvezményezett neve: Rovitex Homedeco Kft.
 • a projekt címe: A Rovitex Homedeco Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő projektje
 • elszámolható összköltség: 212 471 869,- Ft
 • vissza nem térítendő támogatás összege: 148 730 308,- Ft
 • a támogatás mértéke: 70 %

A projekt keretin belül az alábbi tevékenységeket valósítottuk meg hiánytalanul:

Az alábbi eszközök kerültek beszerzésre: 1 db TCM FTB20-E2L típusú targonca, 1 db Eisenkolb Automatizált varró- és vágógép, 1 db Miele mosó- és szárítógép, 1 db Dell Optiplex 3090 Micro számítógép, 7 db Lenovo Thinkpad E15 G2 notebook, 2 db Dell Optiplex 3090SF számítógép, valamint Értékesítést támogató szoftver modulok. Mindegyik eszköz beüzemelés és rendszeres használat alatt van.

Két külföldi kiállításon is részt vettünk, az egyik Salzburgban volt, míg a másik Celjében került megrendezésre. Ehhez kapcsolódóan standbérlés, standépítés, szállás és utazási költségek is elszámolásra kerültek. A kiállításokon mintatermékek kerültek bemutatásra, melyeket legyártattunk és becsomagoltattunk a rendezvényekre.

Továbbá első alkalommal látogatóként eljutottunk a párizsi Maison&Objet kiállításra, ahol felmértük a piacot annak tükrében, hogy illeszkedik-e a cég profiljához, érdemes lenne-e a későbbiekben akár kiállítóként is részt venni az esetleges export piacunk bővítése céljából.

A projekt keretein belül 18 fő munkavállaló bérével elszámoltunk.

Továbbá az alábbi tevékenységek is megvalósultak hiánytalanul: Média megjelenés és kampány, Marketing eszközök, Marketing tanácsadás és márkaépítés, valamint Anyagköltség.

 • a projekt befejezési dátuma: 2022. június 30.
 • a projekt azonosító száma: GINOP-1.2.14-20-2021-00036

 

 

Rovitex Hungária Kft.

H-7631 Pécs, Reménypuszta 8.

Folyamatosan figyeljük a pályázati lehetőségeket, mellyel partnereinket és ügyfeleinket is segítjük, hogy a folyamatos fejlődését, és képzést segítő projektjeink mellé pályázatok segítségével forrást is rendelünk.

Tel: +36/72-547-100

PROJEKTINFORMÁCIÓK

GINOP-1.2.14-20-2021-00036

2022.06.30.

A Rovitex Homedeco Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztése

 • a kedvezményezett neve: Rovitex Homedeco Kft.
 • a projekt címe: A Rovitex Homedeco Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő projektje
 • elszámolható összköltség: 212 471 869,- Ft
 • vissza nem térítendő támogatás összege: 148 730 308,- Ft
 • a támogatás mértéke: 70 %

A projekt keretin belül az alábbi tevékenységeket valósítottuk meg hiánytalanul:

Az alábbi eszközök kerültek beszerzésre: 1 db TCM FTB20-E2L típusú targonca, 1 db Durate automata készfüggöny varróberendezés, 1 db Miele mosó- és szárítógép, 1 db Dell Optiplex 3090 Micro számítógép, 7 db Lenovo Thinkpad E15 G2 notebook, 2 db Dell Optiplex 3090SF számítógép, valamint Értékesítést támogató szoftver modulok. Mindegyik eszköz beüzemelés és rendszeres használat alatt van.

Két külföldi kiállításon is részt vettünk, az egyik Salzburgban volt, míg a másik Celjében került megrendezésre. Ehhez kapcsolódóan standbérlés, standépítés, szállás és utazási költségek is elszámolásra kerültek. A kiállításokon mintatermékek kerültek bemutatásra, melyeket legyártattunk és becsomagoltattunk a rendezvényekre.

Továbbá első alkalommal látogatóként eljutottunk a párizsi Maison&Objet kiállításra, ahol felmértük a piacot annak tükrében, hogy illeszkedik-e a cég profiljához, érdemes lenne-e a későbbiekben akár kiállítóként is részt venni az esetleges export piacunk bővítése céljából.

A projekt keretein belül 18 fő munkavállaló bérével elszámoltunk.

Továbbá az alábbi tevékenységek is megvalósultak hiánytalanul: Média megjelenés és kampány, Marketing eszközök, Marketing tanácsadás és márkaépítés, valamint Anyagköltség.

 • a projekt befejezési dátuma: 2022. június 30.
 • a projekt azonosító száma: GINOP-1.2.14-20-2021-00036

 

 

 

 

Rovitex Hungária Kft.

H-7631 Pécs, Reménypuszta 8.

Folyamatosan figyeljük a pályázati lehetőségeket, mellyel partnereinket és ügyfeleinket is segítjük, hogy a folyamatos fejlődését, és képzést segítő projektjeink mellé pályázatok segítségével forrást is rendelünk.

Tel: +36/72-547-100

PROJEKTINFORMÁCIÓK

A kedvezményezett neve: Rovitex Homedeco Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Új gyártócsarnok építése a Rovitex Homedeco Kft.-nél
A projekt azonosítószáma: BAR-1.1.1-22-2022-00017
A fejlesztés célja: a Rovitex Homedeco Korlátolt Felelősségű Társaság részére támogatás biztosítása azon negatív gazdasági hatások ellensúlyozására, amelyek az Egyesült Királyságnak az Európai Unióból történt kilépése nyomán szenvedett el.
A fejlesztés tárgya: Új gyártócsarnok építése a Rovitex Homedeco Kft.-nél

A szerződött támogatás összege: 321 134 400 Ft

A projekt tartalmának részletes bemutatása:
Jelen projekt keretében Rovitex célja egy új gyártócsarnok megépítése, mely lehetőséget biztosít egyedi tapéta-és textília gyártására. Korábbi üzleti-kereskedelmi tapasztalataink alapján szerettünk volna az angol piacon terjeszkedni, ahol nagyon népszerűek a textíliák, tapéták. Az angol piac jellegzetességeit kihasználva – ahol igen népszerűek a textíliák, legyen az függöny, falikárpit, bútorszövet – fejlesztenénk termelésünket. Tapéta vonalon az európai piaccal szemben, ahol a vinyl alapú tapéta a meghatározó, az angol piacra a papíralapú egyedi tapétagyártásra helyeznénk a hangsúlyt. Nagyobb jelentőséget kapnának a designer termékek, kevésébe a tömegcikkek. Fontos termékcsaládnak tartjuk az antibakteriális bevonó réteggel ellátott textíliát, amely a Covid világjárvány miatt igen aktuális napjainkban. Ezzel a technológiával olyan termékeket tudunk előállítani, amit az egészségügyben, pl. kórházak, illetve a HORECA vonalon – szállodák, éttermek, kávézók felé is tudunk érvényesíteni. Képzés és tanácsadás keretében kidolgozzuk a célcsoportok elérési lehetőségeit és felkészítjük vállalatunkat, dolgozóinkat a bűvülésre. A projekt keretében tervezett gyártócsarnok 1134 nm területű, mely a Rovitex Reménypuszta 6., 0224/51 hrsz számon helyezkedne el. A csarnok építészet műszaki leírása, a részletek kidolgozása, a költségvetése elkészült és engedélyeztetési beadásra került. 

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2024.03.31.

PROJEKTINFORMÁCIÓK

A kedvezményezett neve: Rovitex Homedeco Kft.

A projekt címe: Új technológia beszerzés, valamint ingatlan felújítása a Rovitex Homedeco Kft.-nél

A projekt azonosítószáma: BAR-1.1.1-21-2021-00029

A fejlesztés tárgya, célja: A projekt célja, a Rovitex Homedeco Kft. részére támogatás biztosítása azon negatív gazdasági hatások ellensúlyozására, amelyek az Egyesült Királyságnak az Európai Unióból történt kilépése nyomán szenvedett el.

A Rovitex Homedeco Kft. 1996-ban alakult azzal a céllal, hogy jó minőségű termékeivel és magas színvonalú szolgáltatásaival meghatározó szereplővé váljon a magyar és a nemzetközi lakástextil piacnak. Tevékenységi köreink között szerepel a lakástextíliák importja és exportja, hazai nagykereskedelmi tevékenység, értékesítés és gyártás. Elsősorban függönyök, szőnyegek, huzatok, terítők, tapéták és egyéb otthon- és faldekorációs termékek tartoznak az előállított és forgalmazott termékeink közé. A Rovitex cégcsoport mára piacvezetővé vált Magyarországon, és a környező országokban is jelentős piaci részesedéssel és pozícióval rendelkezik. Jelenleg 9 országban napi szintű a Rovitex jelenléte, pl.  Németország, Ausztria, Szlovákia, Horvátország, Szerbia, Románia, valamint világszerte folytat export tevékenyéget Japántól Litvánián keresztül Görögországig. Vállalatunk hosszú évek óta nemzetközi rangos kiállítások résztvevője, pl. Heimtextil Frankfurt. A Rovitex az értékesítési tevékenysége mellett gyártói kapacitással is rendelkezik. A hagyományos, 200-as, szimpla széles anyag mellett széles, 300-as anyagkínálattal is rendelkezünk. Ezt egy speciális, saját nyomógéppel, itthoni gyártásban állítjuk elő, mely a régióban egyedülálló. Ennek a gépnek a segítségével egyedi szín- és mintaválasztékot tudunk biztosítani. Rovitex minden évben két új kollekcióval jelenik meg, mely a nemzetközi trendekre alapozva a magyar piac igényeinek figyelembevételével kerül kialakításra. Cégünk 2006 óta rendelkezik ISO9001/2000 tanúsítással, és 2009 óta vállalatirányítási rendszerrel. A vállalat 100%-ban magyar magántulajdonban van. Stabil gazdálkodási helyzetünk biztosítja a folyamatos fejlesztési terveink megvalósítását, jelenleg egy új gyártócsarnok építése van folyamatban, összefüggésben kutatási-fejlesztési-innovációs fejlesztésünkkel, melynek célja egy olyan textil-impregnálási technológia kifejlesztése, mely antibakteriális védőréteget biztosít termékeink felületén. Terveink megvalósításához kollegáink szakmai felkészültsége, nyelvtudása megfelelő alapot ad a tervezett beruházások lebonyolításáa és működtetésére.

A szerződött támogatás összege: 173.205.062 Ft

A projekt tartalmának részletes bemutatása: A projekt keretében megvalósítandó terveink többrétűek, de összességükben mindegyik célja az export tevékebnység növelése, ezen belül is az Egyesült Királysággal való kereskedelmi kapcsolat fellendítése. A projektünk beruházási célja Pécs belvárosában egy un. Munkácsy export-import centrum és mintaüzem létrehozása. Jelen központban általános export-import szolgáltatásokat kínálnánk, különös tekintettel a brit piacra. A szolgáltatások között szerepelne pl. jogi tanácsadás, adó-vám tanácsadás, beutazási kérdések, üzleti lehetőségek kockázatértékelése. Az ingatlan már rendelkezésre áll, a céloknak megfelelő átalakításra vár. Elképzeléseink szerint egy igényes, modern iroda kerülne kialakításra tanácsadás, tárgyalás céljára. Terveink között szerepel cég-bemutatkozási lehetőség biztosítása, mind magyar, mind külföldi cégek számára, üzleti fórumok szervezése.

A Munkácsy központban helyet kapna egy kis mintaüzem, textiltermék bemutatóval és látványvarrodával.

Ez a központ nem csak a Rovitex cégcsoport forgalmi növekedését célozza meg, hanem értékes üzleti kapcsolat létrejöttét segíti elő mind a saját, mind partnercégei számára. Célunk, hogy a Brexit előtti export forgalmi növekedést szintjét sikerüljön elérni.  Projektünk másik kiemelten fontos eleme a technológiai fejlődést eredményező új eszköz beszerzése. Tervünk egy olyan textilnyomó gép, melynek beállításával jelentősen növekedne a hazai gyártási kapacitásunk. Kevésbé lennénk kiszolgáltatva a külföldi beszállításoknak, ugyanakkor a saját exportunk is stabilabb lenne, szorosabb határidővel tudnánk dolgozni export partnereinkkel, ami jelentős versenyelőnyt biztosít cégünk számára. A külpiaci jelenlétet megerősítenénk marketing tevékenységgel, helyi piavcot felmérő tanácsadással.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023. 12. 31.

Kedvezményezett neve: Rovitex Hungária Kft. / Rovitex Homedeco Kft. (2020. 05.20-tól)
Projekt címe: Új gyártócsarnok építése a Rovitex Kft-nél
Szerződött támogatás összege: 321 134 400 Ft
Projekt státusza: megvalósítás alatt

Kedvezményezett neve: Rovitex Hungária Kft. / Rovitex Homedeco Kft. (2020. 05.20-tól)
Projekt címe: Új technológia beszerzés, valamint ingatlan felújítása a Rovitex Kft-nél
Szerződött támogatás összege: 173 205 062
Projekt státusza: megvalósítás alatt

Kedvezményezett neve: Rovitex Hungária Kft. / Rovitex Homedeco Kft. (2020. 05.20-tól)
Projekt címe: Nagyhatékonyságú és környezettudatos textil-impregnálási technológia kifejlesztése a Rovitex Kft.-nél
Szerződött támogatás összege: 191 462 391 Ft
Támogatás mértéke (%-ban): 45
Projekt tartalmának bemutatása: A projekt egy olyan, tudományos igénnyel megtervezett és kivitelezett kutatás-fejlesztési tevékenységre épül, melynek során új, antimikrobiális tulajdonságú textilipari termékeket hozunk létre.
Projekt státusza: megvalósítás alatt
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.01.07.
Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.2-8-1-4-16-2018-00686

Kedvezményezett neve: Rovitex Hungária Kft. / Rovitex Homedeco Kft. (2020. 05.20-tól)
Projekt címe: Munkahelyi képzések megvalósítása a Rovitex Hungária Kft.-nél
Szerződött támogatás összege: 42 632 635 Ft
Támogatás mértéke (%-ban): 100
Projekt tartalmának bemutatása: Munkavállalók képzésének megvalósítása a képzési ütemterv alapján
Projekt státusza: befejezett
Projekt befejezési dátuma: 2020.01.31.
Projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00280

Kedvezményezett neve: Rovitex Hungária Kft. / Rovitex Homedeco Kft. (2020. 05.20-tól)
Projekt címe: Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásának bővítése
Szerződött támogatás összege: 102 373 795 Ft
Támogatás mértéke (%-ban): 25,7
Projekt tartalmának bemutatása: Komplex gépbeszerzési, valamint infrastrukturális beruházás a Rovitex Hungária Kft.-nél
Projekt státusza: befejezett
Projekt befejezési dátuma: 2018.02.07.
Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-15-2015-00561

A Rovitex Hungária Kft. / Rovitex Homedeco Kft. (2020. 05.20-tól) külföldi vásárokon való részvételének támogatása a 2015., 2016., 2017. években

Kódszám: GINOP-1.3.1-15-2015-00258
Támogatás mértéke: 19 312 790,-Ft
Támogatás intenzitása: 50%
Projekt összköltsége: 38 625 581,- Ft
A projekt keretén belül a Rovitex Kft. nemzetközi lakástextil kiállításokon vesz részt, ahol modern és egyedi marketing elemekkel, exkluzív kivitelezésű standokkal képviselteti magát, növelve ezzel a külföldi piaci részesedését.
A projekt megvalósításának helyszíne: 7631 Pécs, Reménypuszta 8.

Támogató szervezet: Nemzetgazdasági Minisztérium, 1051 Budapest, József nádor tér 2-4.


Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára

Kódszám: TÁMOP-2.1.3-2012
Státusz: Befejezett
Rugalmas munkahelyek
Kódszám: TÁMOP-2.4.5-12/7-8
Státusz: Megvalósítás alatt

A lakosság egészségfejlesztését szolgáló fizikai aktivitás szakmai támogatása és a szabadidő-sportolói közösségek bővítése
Kódszám: TÁMOP-6.1.2/11-2
Státusz: Befejezett

Raktárépület építés a Rovitex Hungária Kft-nél
Kódszám: GOP-2.1.11/B-2012-0077
Státusz: Megvalósítás alatt

A project összköltsége:261 306 973,- HUF

Támogatás összege: 91 457 441.-HUF

A projekt keretén belül komplex vállalati technológia fejlesztés valósul meg, infrastrukturális és ingatlan beruházásokkal, eszközbeszerzésekkel, az információs technológia fejlesztésével illetve vállalati HR fejlesztéssel, és a piacra jutást segítő költségekkel.

Irányító Hatóság: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, 1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22., tel.: 06 40 638-638

Telephelyfejlesztés a Rovitex Hungária Kft. / Rovitex Homedeco Kft. (2020. 05.20-tól)
Kódszám: DDOP-1.1.1/D-11-2011-0043
Státusz:2012. Befejezett

Vállalatirányítási rendszer bevezetése a Rovitex Hungária Kft. / Rovitex Homedeco Kft. részére (2020. 05.20-tól) 
Kódszám: GOP-2.2.3/09.2010-0275
Státusz:2010. Befejezett

A projekt keretén belül bevezetésre került az OCTOPUS 8 ERP vállalatirányítási rendszer, valamint az OCTOPUS 8 Döntéstámogató rendszer.
A szoftverfejlesztéshez kapcsolódóan a következő hardverek kerültek beszerzésre: Motorola WS 2000 Access Point és tartozékai, Motorola MC3090-G adatgyűjtő és tartozékai, HP Proliant DL380G7 szerver
Közreműködő szervezet: Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt., 1139 Budapest, Váci út 83., tel.:06 40 200- 617

Irányító Hatóság: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, 1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22., tel.: 06 40 638-638

Gépbeszerzés a Rovitex Hungária Kft. / Rovitex Homedeco Kft. részére (2020. 05.20-tól)

Kódszám: GOP-2.1.1-08/A-2008-0867
Státusz: Befejezett
A projekt keretén belül beszerzésre került a cég informatikai hátterének fejlesztése érdekében:
dokumentumkezelő, navigációs berendezés, számítógép konfigurációk, notebookok, adatgyűjtő terminál.
A projekt megvalósításának helyszíne:
7634, Pécs, Nagyberki u. 8/3.

Közreműködő szervezet: Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt., 1139 Budapest, Váci út 83., tel.:06 40 200- 617

PROJEKTINFORMÁCIÓK

2020.09.16.

ROVITEX HUNGÁRIA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Tájékoztatás

A ROVITEX HUNGÁRIA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 42 861 381 ft vissza nem térítendő támogatást nyert a gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program által, 2017. március 29-én meghirdetett „Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára” című felhívás keretében.

Projekt címe: „Munkahelyi képzések megvalósítása a Rovitex Hungária Kft-nél”

A projekt azonosítószáma: GINOP-6.1.6-17-2018-00280

A projekt elszámolható költsége: 42 632 635Ft

Az igényelt és szerződött támogatás összege: 42 632 635 Ft

Támogatás mértéke: 100%.

A képzési igények központjában a kompetenciafejlesztések állnak. A projekt célja, hogy vállalkozásunk olyan humánerőforrás bázissal rendelkezzen, amellyel a munkavégzést a lehető leghatékonyabb módon tudja végezni. Célunk, hogy a munkavállalóink munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növekedjen cégünk versenyképessége. Jelen pályázatban igényelt képzéseket, olyan szellemi tőkebefektetésnek tekintjük, amellyel alkalmazottjaink meglévő tudását, képességét és készségét fejleszthetjük, hogy ezzel hozzájárulhassanak cégünk hatékony és sikeres működéséhez. A választott képzések segítségével cégünk termelési hatékonyságának növekedését várjuk.

Megvalósított képzéseink/résztvevők száma:

Asszertív kommunikáció 2 csoportban

Ügyfélkapcsolati képzés

Együttműködés fejlesztése 5 csoportban

Időgazdálkodás 2 csoportban

Digitális hatékonyság

Emberi párbeszédek

Folyamatoptimalizálás

Kiégés

Modern kommunikációs eszközök használata

Szervezeti kultúra fejlesztés 2 csoportban

Táblázatkezelési trükkök

Társas kompetenciák fejlesztése 3 csoportban

Változásmanagement 2 csoportban

Vezetőfejlesztés

A projekt fizikai befejezési ideje: 2021.07.15.

Ezúton mondunk köszönetet a Magyar Állam és az Európai Szociális Alap támogatásáért.

PROJEKTINFORMÁCIÓK

GINOP-1.2.8-20-2020-02309

Befejezés dátuma: 2022.03.31.

A Rovitex Homedeco Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való

alkalmazkodását segítő fejlesztésének megvalósítása

 • a kedvezményezett neve: ROVITEX Homedeco Kft.
 • a projekt címe: A Rovitex Homedeco Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való  

                            alkalmazkodását segítő fejlesztésének megvalósítása

 • elszámolható összköltség: 84.285.813,- Ft
 • önerő: 25.285.813 Ft
 • vissza nem térítendő támogatás összege: 59.000.000,- Ft
 • a támogatás mértéke: 70,00 %

Projekt keretein belül az alábbi eszközök kerültek beszerzésre sikeresen:

 • PC konfiguráció, i5 3 db
 • Dell Latitude 5520 notebook 5 db
 • Mintasál tartó gördülő blokk állványzat 3 db
 • Mintasál tartó gördülő blokk állványzatok 3db
 • Dell Latitude 7400 laptop 1 db
 • PC konfiguráció i5, 256GB SSD 5 db
 • Zebra MC 3300 vonalkódos mobil adatgyűjtő terminál 8 db
 • iPad 128 GB, WiFi+Cellular 2 db
 • APROD festett polcrendszer 1 db
 • KS-UH Hímzőgép 1 db
 • HP Probook 450 G6 5 db
 • Ólomzsinorozógép 1 db
 • HUNPAL polcos/raklapos állvány rendszer 35 db
 • Samsung Galaxy Tab S5E 20 db
 • Gyártáskövető rendszer bevezetése 1 db
 • Info.BI Kontrolling és döntéstámogatási rendszer 1 db
 • 7.000 fm 3 m-es PFP anyag beszerzése

Ezúton mondunk köszönetet a Magyar Állam és az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásáért.

SOCIAL MEDIA